Help Zili weer pijnloos te lopen!

Nog te gaan

van totaal € 2.000 (51%)

Update: Nu is er nog een brokkenpiloot gekomen, Jochie(op dit moment 15 weken oud).  Jochie is gevonden op straat en is door de dierenambulance meteen naar de dierenarts gebracht. Daar bleek dat Jochie zijn achterpoot gebroken had en dezelfde operatie als Zili moest ondergaan! Hij is een echte hartendief, en begint al met spinnen als je naar hem toe loopt. Help jij mee met de medische kosten voor deze 2 schatten?

Doneer voor Jochie en Zili

 

Oorspronkelijke bericht van Zili:

"Au au au au, wat deed dat ineens veel pijn! Ik was buiten aan het rondstruinen en op onderzoek uit en dat heb ik geweten… Na een rit naar de dierenarts bleek helaas dat mijn voorpoot gebroken was. Allebei de botjes nog wel! Geen wonder dat het zo veel pijn deed. Gelukkig was het een nette breuk en konden ze mijn mooie pootje nog redden. Wat een opluchting, ik had er niet aan moeten denken om als jonge dame met 3 poten over straat te moeten. In een echte dierenambulance mocht ik de volgende dag naar een heel groot dierenziekenhuis. Hier waren een hoop dokters, erg spannend allemaal, maar gelukkig waren ze allemaal heel erg lief voor me. Na een slaapprik werd ik wakker met zo’n gekke lampenkap om. Dat vind ik maar een raar en onhandig ding. Ondertussen zit ik alweer lekker bij het Kerbert Dierentehuis, waar ze heel goed voor mij zorgen en me heel erg verwennen. Ik hoorde ze hier wel zeggen dat het repareren van mijn poot erg duur is en dan moet ik ook nog gesteriliseerd worden! Ik snap zelf niet zo goed hoeveel €2000,- is, maar ik denk toch wel heel veel! Ze zijn hier zo lief voor me, dus helpen jullie ze mee om mijn ziekenhuisrekening te betalen? Alvast bedankt en pootje, Zili."

Bekijk alle
28-02-2020 | 08:54
27-02-2020 | 13:00 Hopelijk kan ze snel weer zonder pijn leven
26-02-2020 | 20:07
26-02-2020 | 19:50
26-02-2020 | 14:57
Bekijk alle

Het gaat goed met Jochie en Zili

23-03-2020 | 12:00 Hoi Allemaal, Jochie weer even...... Ik wilde even laten weten dat we weer bij de dokter zijn geweest en dat hij heel tevreden was over ons :)We mogen nu af en toe even spelen, maar helaas maar voor een paar minuutjes en dat elke keer wat langer.Wel jammer dat het maar zo kort mag maar we zijn wel blij dat we het überhaupt weer mogen.Het zal nog wel even duren voor we naar een nieuw thuis mogen. En ik heb de stoute schoenen aangetrokken; ik heb haar poot vastgehouden en ik heb het gevraagd en...……. ze zei Ja 🎉Ze wil haar verdere leven met mij delen, ik ben zo gelukkig.Voor nu moeten we het even doen met kleine liefdesmomentjes, omhelzingen enz maar er komt een tijd dat de hele dag voor ons is  We willen ook iedereen bedanken die gedoneerd heeft; alle beetjes helpen om te helpen. Nou tot ziens, ik mag weer even spelen.😽
Lees meer