Help Zili weer pijnloos te lopen!

Nog te gaan

van totaal € 2.000 (30%)

Update: Bij Zili zijn de hechtingen eruit, en mag de kap dus eindelijk af! En dat is feest, lekker rollebollen in haar mandje en het eten gaat zo ook een stuk makkelijker. Helaas moet ze nog 4 weken hokrust houden, maar met wat extra knuffels doet ze dat enorm goed.

Nu is er nog een brokkenpiloot gekomen, Jochie(op dit moment 15 weken oud).  Jochie is gevonden op straat en is door de dierenambulance meteen naar de dierenarts gebracht. Daar bleek dat Jochie zijn achterpoot gebroken had en dezelfde operatie als Zili moest ondergaan! Hij is een echte hartendief, en begint al met spinnen als je naar hem toe loopt. Het lieve mannetje had een kap om die voor zijn kleine hoofdje te groot was, dus hebben we die nog even aangepast met een schaar, zodat hij gewoon kon eten en met het pleeggezin mee naar huis kon.

Jochie zit in een pleeggezin, maar kwam op Valentijnsdag even langs voor een date, zowel met de dokter als met Zili. We hebben ze niet in een hokje samen gezet i.v.m. de rust die ze moeten houden, maar wel tegenover elkaar zodat ze elkaar konden zien. En ze waren zeer nieuwsgierig naar elkaar. Op de date werden bij Jochie de hechtingen er uit gehaald en mocht ook bij hem de kap af, dit werd even gevierd met wat natvoer, want dat lukt een stuk makkelijker zonder kap.

Doneer voor Jochie en Zili

 

Oorspronkelijke bericht van Zili:

"Au au au au, wat deed dat ineens veel pijn! Ik was buiten aan het rondstruinen en op onderzoek uit en dat heb ik geweten… Na een rit naar de dierenarts bleek helaas dat mijn voorpoot gebroken was. Allebei de botjes nog wel! Geen wonder dat het zo veel pijn deed. Gelukkig was het een nette breuk en konden ze mijn mooie pootje nog redden. Wat een opluchting, ik had er niet aan moeten denken om als jonge dame met 3 poten over straat te moeten. In een echte dierenambulance mocht ik de volgende dag naar een heel groot dierenziekenhuis. Hier waren een hoop dokters, erg spannend allemaal, maar gelukkig waren ze allemaal heel erg lief voor me. Na een slaapprik werd ik wakker met zo’n gekke lampenkap om. Dat vind ik maar een raar en onhandig ding. Ondertussen zit ik alweer lekker bij het Kerbert Dierentehuis, waar ze heel goed voor mij zorgen en me heel erg verwennen. Ik hoorde ze hier wel zeggen dat het repareren van mijn poot erg duur is en dan moet ik ook nog gesteriliseerd worden! Ik snap zelf niet zo goed hoeveel €2000,- is, maar ik denk toch wel heel veel! Ze zijn hier zo lief voor me, dus helpen jullie ze mee om mijn ziekenhuisrekening te betalen? Alvast bedankt en pootje, Zili."

Bekijk alle
17-02-2020 | 19:01 Heb zelf drie katten, zij hebben het goed en wens dat deze twee lieve snuitjes ook toe. Beterschap voor ze
17-02-2020 | 11:07
15-02-2020 | 15:37
15-02-2020 | 02:02
15-02-2020 | 01:47 Ik ben verliefd geworden op Jochie dat ie bij Anicura lag. Heerlijk geknuffeld. Schatje is t ❤
Bekijk alle

Update Zilli

11-02-2020 | 14:00 Berichtje van Zili:Ik wilde even vertellen dat het heel goed met mij gaat. De dierenarts heeft mijn hechtingen eruit gehaald en dus hoef ik dat vreselijke kapje niet meer om, Joepie! Helaas moet ik nog wel hokrust van de dokter dus mag ik nog steeds niet op onderzoek uit of gek doen  Maar gelukkig krijg ik wel heel veel knuffels. Wilt u mijn verzorgers helpen de rekening verder te betalen?
Lees meer