Help Sam, ze is gewond gevonden

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Dit is onze knappe Sam, ze is zwervend en gewond gevonden. Ze had ontstoken ogen en een wond onder haar oksel, die lijkt te zijn ontstaan door een vastzittend halsbandje. 
Sam kreeg van ons antibiotica, pijnstillers, een zalfje voor de wond, en een zalfje om haar oogontsteking te behandelen.

Erg blij was ze niet met ons met al die zalfjes, maar als snel wonnen we haar vertrouwen met onze knuffels en wat lekkers natuurlijk. Helaas leek de wond niet kleiner te worden, en om haar stress te verminderen kreeg ze een eigen ruimte, dat deed haar goed. Maar na vele antibiotica kuren, een drain en een aantal keer gelaserd te zijn is de wond nog altijd niet dicht.

Op dit moment is Sam al drie weken in opname bij de dierenarts zodat haar wond om de dag kan worden gelaserd. Heel langzaam word de wond iets kleiner, maar er is nog een lange weg te gaan. 

Ondanks alles blijft ze lekker haarzelf, en willen we haar heel graag helpen beter te worden. Op dit moment zijn de kosten bij de dierenarts al opgelopen tot € 500,- en deze gaan nog verder oplopen.

Willen jullie ons helpen deze kosten te dragen? Namens Sam, heel erg bedankt!