Help ons met de opvang van 14 kittens

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Wij hebben jullie hulp nodig! In de afgelopen week zijn er 27 katten binnengekomen die op een woonboot leefde. Ze hebben geen eigenaar en dringend hulp nodig! Drie poezen uit deze groep waren ook zwanger. 

Alle drie de dames zijn inmiddels bevallen van samen 14 gezonde kittens die nog zeker 12 weken bij hun moeder moeten blijven. Wij zullen ervoor zorgen dat het ze aan niets ontbreekt zodat de kittens veilig en gezond zullen opgroeien. Maar de kosten voor onze opvang lopen wel enorm op. Help jij ons mee? 

Naast de drie moederpoezen en kittens hebben wij ook nog 10 andere katten van de woonboot opgevangen. Allemaal krijgen zij een medische check, worden ze gecastreerd/ gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Omdat deze katten niet veel menselijk contact gewend zijn, zijn ze erg bang en moeten ze wennen aan de situatie.

Maar wij zijn zeer hoopvol dat wij ze kunnen helpen en zullen alles op alles zetten zodat ze kunnen beginnen aan een nieuwe start in hun leven! Ze verdienen het allemaal om opgevangen te worden in een liefdevol gezin en de weg daarnaartoe is vandaag bij ons begonnen. Help jij ons mee? Elke bijdrage is welkom, hoe groot of klein ook. 

Draag jij bij aan de kosten?