Fysio voor onze honden

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 293 (91%)

In onze opvang verblijven twee honden met medische problemen, Chica en Mikey. Chica heeft problemen met haar rug, Mikey met zijn rug en heup. Door de juiste verzorging en oefeningen kunnen we de klachten tegen gaan en hun kwaliteit van leven verhogen.

Wij zijn daarom heel fanatiek bezig met fysio oefeningen, wandelschema's, medicatie en geven Chica en Mikey speciaal voer.

Om zoveel mogelijk uit de fysio oefeningen te halen en het herstelproces nog beter en sneller te laten verlopen, willen we graag een aantal fysio producten aanschaffen die zijn ontwikkeld voor balanstraining van honden. Het gaat om één FitPAWS Trax Donut, één Trax Peanut en twee K9Fitbones.

Wij willen er alles aan doen om Chica en Mikey zo snel mogelijk van pijn te verlossen en een liefdevol nieuw thuis voor ze te vinden.
Help jij ons hierbij met een donatie voor de fysio producten?

Bekijk alle donateurs
18-07-2019 | 15:11
15-07-2019 | 21:23
15-07-2019 | 19:08
14-07-2019 | 22:34
14-07-2019 | 10:54 Voor de honden hun welzijn en dat ze door training en fysio gaan opknappen en daarna ook nog een liefdevol baasje mogen vinden 😘
Bekijk alle

Droevig nieuws over hond Mikey

19-07-2019 | 16:00 Hond Mikey, een van de twee honden waarvoor wij deze crowdfundactie voor fysioproducten houden, bleek ernstiger gewrichtsproblemen te hebben dan gedacht. Een pijnvrij en dierwaardig bestaan zou nooit zijn weggelegd voor hem. Met pijn in ons hart hebben wij, in samenspraak met de dierenarts en een externe expert, moeten besluiten dat het beter is voor Mikey om hem te laten inslapen. Uit respect voor Mikey hebben we besloten om de crowdfundactie direct te beëindigen. We hadden bijna het eindbedrag behaald. Uiteraard worden die donaties besteed aan fysioproducten. Zo kunnen Chica en andere honden die dat nodig hebben, daar binnenkort alle profijt van hebben. Ondanks dit zeer verdrietige nieuws willen we iedereen die deze actie ondersteunde enorm hartelijk bedanken. Een troost is misschien dat de verzorgers van Mikey hem vandaag als afscheid een mooie dag hebben gegeven, waarbij hij extra is verwend. Dat verdiende hij. Rust zacht Mikey.
Lees meer